Guerlain behandelingen

Sinds 1828 is Guerlain de wereld van parfum, huidverzorging en make-up aan het verkennen, innoveren en verbeteren. Een reis met gedurfde ontwerpers, legendarische creaties en tijdloze deskundigheid. Een merk geheel gewijd aan schoonheid. De filosofie van Guerlain is door de jaren heen hetzelfde gebleven, ze streeft bij al haar producten naar kwaliteit, design, innovatie en luxe.

Een oneindige zoektocht naar schoonheid en prachtige producten. La Petite Robe Noire, Shalimar, Terracotta, Météorites, Orchidée Impériale en Abeille Royale zijn slechts enkele voorbeelden.

Skincare

Sinds 1828 is Guerlain vooruitstrevend in het creëren van huidverzorgingsproducten op basis van krachtige natuurlijke ingrediënten om de schoonheid en jeugdigheid van de huid te waarborgen. Guerlain’s huidverzorgingsproducten zijn het resultaat van een gedurfde alchemie en langdurig onderzoek die samen zorgen voor een winnende combinatie van uiterste luxe en ongekende potentie.

Guerlain is zich ervan bewust dat schoonheid en welbehagen hand in hand gaan. Het kiezen van een Guerlain huidverzorgingsproduct is het ervaren van een luxe en weldadige sensatie die het resultaat zijn van rijke texturen en onnavolgbare elegante geuren.

Guerlain gelaatsbehandelingen

Guerlain Basic

De behandeling bestaat uit: Reinigen, peeling, verwijderen onzuiverheden, 5 minuten masker, dagverzorging en eventueel een lichte make-up.

Circa 60 minuten €79,-

 

Guerlain Special

De behandeling bestaat uit de Guerlain Basic met extra: massage van gelaat, nek en schouders en masker.

Circa 75 minuten €95,-

 

Guerlain Intensive

De behandeling bestaat uit de Guerlain Special met extra: handpakking, speciaal masker.

Circa 90 minuten €120,-

 

Guerlain Royal

Een High Quality behandeling met de rijke producten van *Orchidée Impériale.

Na het reinigingsritueel volgt een exclusieve massage, volgens de Guerlain instituut behandeling in Parijs, van gelaat, hals en decolleté, hoofdhuid, handen en voeten. Om vervolgens de behandeling compleet te maken met een van de exclusieve, kostbare maskers van Guerlain. Naar wens wordt een make-up aangebracht.

Circa 150 minuten €225,-

 

Extra bij te boeken: epileren, harsen, verven wimpers en/of wenkbrauwen.

*Orchidée Imperiale

Na 10 jaar onderzoek zijn 3 orchideeën, en een nieuw soort, ‘The Gold Orchid” uit 30.000 orchideeën geselecteerd met als resultaat het kostbare ‘schoonheidselixer’ bekroond met een wetenschappelijke prijs.

Maak afspraak

Maak afspraak

Weerdingerstraat 248
7811 CK Emmen
Telefoon 0591 - 614 511
info@isis-huidverzorging.nl

Foto Foto