Wist u dat

Isis Huidverzorging wordt Cosmetique Totale

Na zoveel mooie jaren vond eigenaresse Rita Borghmans het tijd om het stokje door te geven. Belangrijk was daarbij wel om een partij te vinden bij wie ze haar klanten met een gerust hart achter kon laten. Cosmetique Totale bleek de meest logische keuze, omdat huidtherapeut Roosmarijn Bannink van Cosmetique Totale al jaren wekelijks bij ISIS Huidverzorging aanwezig was voor huid- en lasertherapie. Roosmarijn zal samen met huidtherapeut Julie van Oord (ZO Medical, Zen Obagi specialist) aan het werk gaan op deze locatie. Vertrouwde gezichten dus én meer mogelijkheden voor klanten op het gebied van Beautybehandelingen, peelings, huidverbetering en lasertherapie. 

Zonbescherming, een must!

Voorkom rimpels, pigmentvlekken en gebruik een goede zonbescherming. En niet alleen als de zon schijnt maar elke dag als laatste stap in je dagverzorging. Of de zon nu wel of niet schijnt altijd heb je te maken met UV, ook binnen! Kinderen lopen de meeste schade aan de huid al op voor hun 12e  levensjaar!

Ervaar de unieke bescherming tegen UVA/UVB zonschade van Obagi.

Samenwerking met Cosmetique Totale

Op het gebied van hoogwaardige, effectieve en veilige laserbehandelingen werken we samen met Cosmetique Totale, specialisten in lasertherapy. Bekijk onze behandelingen en mogelijkheden.

Samenwerking met Door plastisch chirurgen.

ISIS is partner van door plastisch chirurgen. Hierdoor kunt u ook in ons instituut Botox en fillers behandelingen ondergaan.

 

*Acne behandeling voor jong en oud

Acne wordt door ons behandeld met het Obagi systeem.

Circa 60 minuten €86,95
Circa 45 minuten €66,95

Acne behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

*Voor een snel en optimaal resultaat is het aan te bevelen de producten uit het Obagi systeem voor thuis in te zetten. Door samen te werken aan acne wordt 1+1=3. Binnen 14 dagen zichtbaar resultaat! Het Acne Prevention + Care Program vormt een unieke acne behandeling voor thuis. ZO Skin Health Acne Prevention & Care Kit bestaat uit 4 producten (kunnen weer afzonderlijk worden aangevuld). Prijs: € 158, -