Wist u dat

Extra Service

Heeft u weinig tijd? Geef uw bestelling en afhaaltijd telefonisch of per mail aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw bestelling (feestelijk) ingepakt voor u klaar staat. Geen tijd om het op te halen? Natuurlijk bezorgen wij dan de bestelling bij u thuis.
 

Zonbescherming, een must!

Voorkom rimpels, pigmentvlekken en gebruik een goede zonbescherming. En niet alleen als de zon schijnt maar elke dag als laatste stap in je dagverzorging. Of de zon nu wel of niet schijnt altijd heb je te maken met UV, ook binnen! Kinderen lopen de meeste schade aan de huid al op voor hun 12e  levensjaar!

Ervaar de unieke bescherming tegen UVA/UVB zonschade van Obagi.

Samenwerking met Cosmetique Totale

Op het gebied van hoogwaardige, effectieve en veilige laserbehandelingen werken we samen met Cosmetique Totale, specialisten in lasertherapy. Bekijk onze behandelingen en mogelijkheden.

Samenwerking met DermaClinic

ISIS is partner van medische cosmetische kliniek DermaClinic. Hierdoor kunt u ook in ons instituut van de behandelingen van DermaClinic gebruik maken. Bekijk onze behandelingen en mogelijkheden.

*Acne behandeling voor jong en oud

Acne wordt door ons behandeld met het Obagi systeem.

Circa 60 minuten €86,95
Circa 45 minuten €66,95

Acne behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

*Voor een snel en optimaal resultaat is het aan te bevelen de producten uit het Obagi systeem voor thuis in te zetten. Door samen te werken aan acne wordt 1+1=3. Binnen 14 dagen zichtbaar resultaat! Het Acne Prevention + Care Program vormt een unieke acne behandeling voor thuis. ZO Skin Health Acne Prevention & Care Kit bestaat uit 4 producten (kunnen weer afzonderlijk worden aangevuld). Prijs: € 158, -