Behandelingen

Guerlain behandelingen

Al 180 jaar worden de hoogwaardige producten van Guerlain over de hele wereld verkocht aan de meest kritische gebruikers. In 1939 werd de zeer speciale massagetechniek ontwikkeld door dermatoloog Dr. D'Aubiac.
Lees meer

OBAGI ZO Skin Health en ZO Medical

Dr. Zein Obagi (dermatoloog, Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van Obagi Medical, ZO Medical en ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging.
Lees meer

Shiseido behandelingen

Dankzij meer dan 130 jaar ervaring in cosmetica bezit Shiseido een unieke expertise in het creëren van producten met behulp van de meest geavanceerde technologieën.
Lees meer

Huidverbetering voor mannen

Steeds meer mannen vinden de weg naar ons instituut. Mannen besteden meer aandacht aan hun huid en huidverzorging is geen taboe meer. Het begint vaak met een lik crème uit haar potjes. De mannenhuid is echter anders dus kan een beetje kennis kan geen kwaad.
Lees meer

Tijd boeken

Is bij ISIS één vast uitgangspunt voor alle behandelingen. Dat betekent dat er geen standaardbehandeling wordt gegeven.
Lees meer

Korte gelaatsbehandelingen (M/V)

Bekijk de korte gelaatsbehandelingen van ISIS.
Lees meer

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid(oppervlakkig) of de lederhuid(diepe behandeling). Hierdoor verdwijnen oneffenheden en wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.
Lees meer

Medische peelings

Bekijk de medische peelings van ISIS huidverzorging, waaronder de Facial Stimulator Peel en de Blue Peel Radiance. Geef je huid weer glans met deze snelle en zeer effectieve behandelingen.
Lees meer

Epileren – Harsen – Verven

Epileren – Harsen – Verven
Lees meer

Lichaamsbehandelingen

Dag in dag uit vragen wij het uiterste van ons van lichaam. Vaak staan we onder grote werkdruk en krijgen we te maken overbelasting en spanningen. Ontspanning is dan hard nodig om lichaam en geest weer te herstellen en in balans te brengen.
Lees meer

Happy Hands

Bekijk de Happy Hands behandelingen.
Lees meer