Medische peelings

Stimulator Peel

Deze Facial Stimulator Peel van dr. Obagi is echt uniek omdat het reacties op uw huid voorkomt. Hierdoor kunt u na de peeling meteen weer aan het werk en verdergaan met het dagelijks leven. U ondervindt dus niet of nauwelijks nadelige effecten op de huid na het ondergaan van de Facial Stimulator Peel. U geniet dus maximaal van de voordelen van een speciaal ontwikkelde behandeling die uitsluitend wordt uitgevoerd door vakkundig opgeleide Obagi Skin Therapisten. Da's een veilig gevoel!

Wat betekent deze peeling voor u:

  • Stimuleren van celvernieuwing
  • Bestrijden van fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Verbeteren van de huidtoon en huidstructuur
  • Vermindering van onzuiverheden

De Facial Stimulator Peel is een AHA (Alpha Hydroxy Acid) en BHA (Beta Hydroxy Acid) met onder andere salicylzuur, melkzuur en citroenzuur en is geschikt voor vele doeleinden. De genoemde ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en ontstekingsremmende werking op de huid. Om ook op de lange termijn verlost te raken van onzuiverheden door acne adviseren we de facial stimulator peel te combineren met ZO Medical producten van dr. Obagi voor thuis.

De peeling zal de algehele uitstraling van de huid verbeteren. Omdat de peeling geen water bevat, geeft de behandeling nauwelijks bijwerkingen.

Voor een maximaal resultaat adviseren wij de unieke - ZO Skin Health of ZO Medical - producten voor thuisgebruik. Uw huid verdient het om weer te stralen! 


De peeling kan 1 of meerdere keren per jaar afzonderlijk of in kuurverband worden gedaan. Het Facial Stimulator Peel Programma bestaat uit een serie van 5 peelings met een interval van 3 tot 4 weken. 

Circa 45 minuten €119,95
Kuur 5x in 16 weken €550,-


Meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis consult.

Maak afspraak

Weerdingerstraat 248
7811 CK Emmen
Telefoon 0591 - 614 511
info@isis-huidverzorging.nl

Foto