OBAGI ZO Skin Health en ZO Medical

Dr. Zein Obagi (dermatoloog, Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van Obagi Medical, ZO Medical en ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging.

Zijn producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals:

  • hyperpigmentatie
  • melasma/zwangerschapsmasker
  • actinische keratose
  • acne (-littekens)
  • rosacea
  • huidveroudering in het algemeen.

De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Zein Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkelt. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van een ZO Specialist. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van gemiddeld een huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar.

Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel.

ZO huidspecialisten zijn opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.

Meer informatie over de producten is terug te vinden op de website van ZO Skin Health.

Zo Skin Health Filosofie

Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. 

ZO Skin Health 5-stappen programma

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi adviseert 5-stappen systeem waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit.

*ZO Medical producten worden voorgeschreven door onze cosmetisch arts Dr. Catharina Meijer van DermaClinic. De nacontroles worden in ons instituut door onze huidspecialisten gedaan.

Ga de ZO Skin Health of ZO Medical uitdaging nu aan en maak een afspraak voor een gratis consult!

Obagi huidverbeterende behandelingen

Peelings

Stimulator Peel € 119,95
Stimulator Peel kuur 5x in 16 weken € 539,95
Stimulator Peel + Skin Brightening Masque € 139,95
Stimulator Peel + Acne & Oil Control Masque € 139,95
Stimulator Peel + Ultra Hydration Masque € 139,95
Stimulator Peel Hand Treatment (aanvullend) € 49,95
Stimulator Peel Hand Treatment (stand alone) € 99,95

 

Gezichtsbehandelingen

Peel Neutralizer & Extraction Prep € 39,95
Skin Brightening Treatment € 91,95
Acne & Oil Control Treatment € 86,95
Ultra Hydration Treatment € 86,95
Enzymatic Peel Treatment € 59.95

 

Maak een afspraak

Maak afspraak

Weerdingerstraat 248
7811 CK Emmen
Telefoon 0591 - 614 511
info@isis-huidverzorging.nl

Foto Foto