Samenwerking met DermaClinic

ISIS is partner van medische cosmetische kliniek DermaClinic. Hierdoor kunt u ook in ons instituut van de behandelingen van DermaClinic gebruik maken.

Als instituut voor huidverbetering willen wij het beste voor onze klanten. Daarom werken wij samen met DermaClinic. Een uniek concept, want u profiteert van exclusieve behandelingen als injectables en medische peelings. Deze behandelingen voor huidverjonging en -verbetering worden in uw eigen vertrouwde omgeving uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. De kennis en kunde van beide experts staan tot uw beschikking. Samen pakken we uw huidprobleem doeltreffend aan.

Kliniek voor injectables & huidverjonging

DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek, gericht op huidverjonging en huidverbetering. De kliniek biedt onder meer behandelingen met injectables (Botox en fillers) en medische peelings. Hiermee krijgt u een jongere huid zónder ingrijpende, risicovolle operaties. DermaClinic is onder meer gespecialiseerd in:

  • Behandeling van rimpels
  • Anti-aging

Facelift zonder operatie met fillers en Botox

Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gezicht. Deze behandeling is ook perfect voor het vullen van rimpels, lippen en wallen onder de ogen. Overactieve spieren in het gezicht komen tot rust door injecties met Botox. Hierdoor worden rimpeltjes, zoals kraaienpootjes en fronsrimpels, direct minder zichtbaar.

  • Botox
  • Medische Botox (hoofdpijn/migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren)
  • Fillers

Huidverjonging met Obagi Medical

Met de behandelingen van Obagi Medical Products kunnen verschillende specifieke huidaandoeningen behandeld worden. De huid verstevigt, wordt egaler en krijgt fijnere poriën en een gezonde glans: letterlijk een jongere huid. De behandelingen met Obagi Medical zijn geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Huidverjonging
  • Pigmentvlekken, melasma en hyperpigmentatie

Meer weten over de mogelijkheden?

Informeer voor meer informatie bij onze medewerkers, kijk op www.dermaclinic.nl of bel 050 763 04 63 voor een afspraak. DermaClinc is voor consult en behandeling bij ons aanwezig op de volgende data:

Donderdag 6 december 2018
Donderdag 20 december 2018
Donderdag 31 januari 2019
Dinsdag 7 maart 2019
Donderdag 11 april 2019
Donderdag 9 mei 2019
Donderdag 6 juni 2019
Donderdag 4 juli 2019
Donderdag 29 augustus 2019
Donderdag 26 september 2019
Donderdag 17 oktober 2019
Donderdag 14 september 2019
Donderdag 12 december 2019

 

Neem contact op

Foto